Cabinet personal

Acidul hialuronic se regăsește natural în corp, având cele mai mari concentrații în articulații, ochi și piele. În piele, acidul hialuronic atrage apa, ceea ce permite pielii să devină mai hidratată. Pe măsură ce îmbătrânim, grăsimea, mușchii, oasele și pielea de pe față încep să se subțieze.

Injecțiile cu acid hialuronic – cunoscute ca și fillere – îți pot oferi un aspect mai tânăr imediat, la un preț considerabil mai mic decât liftingul facial tradițional. Fillerele cu acid hialuronic pot umple ridurile adânci, cicatricile și liniile fine în mai puțin de 30 de minute, iar rezultatele se vor menține între 4 luni și un an de zile, în funcție de vârstă, tipul de ten și problema tratată. Acidul hialuronic este din ce în ce mai folosit în terapiile de înfrumusețare și reîntinerire a pielii.

Acidul hialuronic este pus în slujba frumuseții cu ajutorul unor terapii regenerative și anti-aging precise, realizate prin injectarea cu acid hialuronic.

 

Putem folosi această substanță pentru:

 
Volumetrie facială
  • Remodelarea obrajilor
  • Remodelarea conturului facial
  • Reconturarea și remodelarea buzelor

 

Riduri Faciale medii/profunde

  • Zona naso-labială /Zona dintre nas și buze
  • Fruntea
  • La coada ochilor

 

Cât este sigur tratamentul ridurilor prin injectare cu acid hialuronic?

Întrucât folosim produse de înaltă calitate, utilizate în cele mai prestigioase clinici de estică medicală din lume, injecțiile cu acid hialuronic sunt 100% sigure, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung. Multe dintre aceste fillere au obținut aprobarea FDA și sunt considerate la momentul actual printre cele mai sigure tratamente faciale din lume!

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
    0
    Coșul
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping
      Apply Coupon