Cabinet personal

Orice femeie își dorește să rămână mereu tânără și frumoasa! Astăzi, inovațiile din domeniul cosmetologiei ne permit să obținem rezultate spectaculoase. Una dintre aceste metode este Liftingul non-chirurgical, bazat pe produse de cea mai înaltă calitate, care executate de un medic experimentat, pot șterge la propriu ridurile de pe fața ta într-un timp record și cu rezultate de durată.

 

Îmbătrânirea este un proces biologic complex, cauzat de o complexitate de factori interni și externi, printre care sunt schimbările hormonale survenite o dată cu înaintarea în vârstă, care are un rol extrem de important în sintetizarea colagenului și a elastinei, pierderea concentrației de acid hialuronic – fapt ce cauzează o scădere a elasticității cutanate – pielea devine flască, capătă un aspect tern, apar cute și riduri adânci.

 

De asemenea, din factorii externi care determină îmbătrânirea tenului este fotoîmbătrânirea – acțiunea pe care o au razele ultraviolete asupra tenului.

 

Procedura de lifting non chirurgical este un tratament cosmetic care îți poate oferi un rezultat instant prin diminuarea ridurilor, tonifierea intensă a țesuturilor și un contur facial bine definit.

 

În cadrul acestei proceduri, medicul dermatolog, cosmetician utilizează un produs pe bază de acid hialuronic, care permite restabilirea volumului pierdut în anumite zone ale feței, pentru a obține efectul instant de lifting, de asemenea, preparatul include și 15 aminoacizi, care în timp, vor continua să acționeze și să ofere tenului Dvs îmbunătățirea texturii și a tonusului.

 

Datorită osmoliților, procedura va decurge foarte confortabil pentru pacient, fără riscuri de echimoze sau vînătăi, iar volmul său de 3 ml, permite medicului să efectueze într-o singură ședință o corecție ”Full-Face”.

Acesta metodă este folosită pentru a tonifia zonele cu o ușoară laxitate a pielii cum ar fi: linia mandibulei, zona gurii, obrajii și partea superioară a feței. Pentru confortul pacientului sunt utilizate ace fine sau canule, în funcție de zona și de preparatul injectat.

 

Urmăriți aici jos un video cu executarea acestei proceduri.

 

 

Pentru orice detalii, lăsați-ne un mesaj

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
0
    0
    Coșul
    Coșul dumneavoastră este golÎntoarceți-vă la magazin
      Calculate Shipping
      Apply Coupon