biorevitalizare

Biorevitalizare

Biorevitalizare este cea mai potrivită procedura în cazul necesităţii de hidratare şi de îmbunătăţire a culorii şi texturii pielii, redării elasticitatatii şi fermităţii.

Biorevitalizare nu pur şi simplu îmbunătăţeşte aspectul exterior tenului, dar şi restabileşte mediul interior, încetinind îmbătrânirea.

Tratamentul constă în injectarea intradermică a preparatelor pe baza de acid hialuronic, vitamine, sau substanţe ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii şi ameliorarea activităţii celulare, hidratarea vastă şi de lungă durata, îmbunătăţirea tonusului muscular.

Biorevitalizare mai este utilizată că şi tratament complex al acneei şi al dereglărilor pigmenatre.

Preparatele de biorevitalizare pe bază de acid hialuronic au următoarele proprietăţi:

  • rezistă un timp mult mai îndelungat în faţă acţiunii enzimei hialuronidaza şi astfel se vor afla mai mult în piele, unde vor lega şi vor menţine apa, având că efect o hidratare îndelungată;
  • stimularea unor receptori specifici din piele (ai fibroblastilor şi vasculari) permite sinteză „de novo” a ţesutului, respectiv regenerarea şi întinerirea lui;
  • eliberarea moleculei de acid hialuronic, care serveşte ca materie primă pentru sinteza elastinei şi a colagenului propriu.

Aşadar, efectuând o procedura de biorevitalizare rezolvăm concomitent mai multe probleme, şi anume:

  • obţinem îndreptarea reliefului pielii şi înlăturarea ridurilor mici şi mijlocii
  • hidratarea în profunzime a pielii
  • îmbunătăţirea culorii şi normalizarea microcirculației sanguine
  • întinerirea şi corecţia formei buzelor.

În căzut tratării ridurilor prin filere la care efectul a început să dipara, dar o nouă umplere nu este încă binevenită, o procedura de biorevitalizare este soluţia ideală.
Procedurile de biorevitalizare se fac cu un interval de 7-10 zile în 2-5 şedinţe. Indicaţiile sunt individuale pentru fiecare pacient şi depind de vârstă şi starea inţială a tenului.

 

Servicii