электроэпиляция, electroepilare chisinau

Electroepilare in Chisinau

Picioarele unei femei sunt, pentru foarte mulţi bărbaţi, o sursă neîncetată de vise şi fantezii. O pereche de picioare sexy vor atrage mereu, indiferent de vîrstă. Dacă va doriţi o piele perfectă trebuie să cunoaşteţi toate aspectele îndepărtării părului de pe corp, să ştiţi care este metodă care vi se potriveşte cel mai bine .

Ca urmare a creşterii standardelor de frumuseţe şi îngrijire corporală, au apărut metode moderne şi eficiente de îndepărtare a pilozităţii excesive. Metodele vechi cosmetice (folosirea cremelor epilatoare, a aparatului de ras sau epilarea cu ceară) pierd foarte mult în favoarea celor moderne reprezentate de epilare definitivă cu laser, ectro - sau fotoepilarea. 

Electroepilare reprezintă o metodă cosmetologica practicată de mulţi ani, care va va rezolva pentru totdeauna problema firelor de păr nedorite. În continuare sunt prezentate răspunsurile la cele mai des întîlnite întrebări despre electroepilare: 

 1. Ce este electroepilare? 
  Electroepilare – constă în distrugerea folicului firului de păr prin termoliză şi electroliză. Curentul electric se transmite printr-un ac foarte subţire din oţel, care se introduce atent în folicul. Lungimea părului înainte de procedura trebuie să fie nu mai mică de 3 mm. După ce prin folicul trece fluxul de curent electric rădăcina se distruge, părul cade şi în locul lui nu mai cresc alte fire noi pe mulţi ani înainte. 
 2. Este dureroasă sau nu? 
  Electroepilarea este o procedură destul de sensibilă în cadrul căreia persistă senzaţii de durere (cu o sensibilitate mai ridicată în zona superioară a buzelor şi zona bikini). În unele cazuri la cererea pacienţilor se pot folosi soluţii anestezice, pe baza de lidocaină pentru a nu simţi înţepăturile de la fluxul de curent electric. 
 3. Care sunt avantajele electroepilarii? 
  Echipamentele moderne şi acele de oţel de unică folosinţă compatibile cu orice client, permit îndepărtarea chiar şi firele sure sau deschise la culoare de pe orice zona a corpului. Acesta fiind un avantaj foarte mare faţă de alte metode de epilare permanentă. 
  De asemenea, foarte important este să ştiţi că pentru a elimina definitiv dintr-o zonă toate firele de păr, sunt necesare mai multe şedinţe de electroepilare, iar pauză între acestea trebuie să fie de 4-5 săptămâni. Numărul procedurilor variază de la o persoană la altă, în funcţie de suprafaţă de epilat şi densitatea firelor de păr. 
 4. Cum se comportă pielea după epilare? 
  După electroepilare, locurile în care s-a introdus acul se înroşesc. Acesta este un proces normal, de care nu trebuie să va faceţi griji. Pentru a evita infecţiile şi a calma pielea, esteticienii vă vor recomanda „tinctură de gălbenele” şi „apă termală”. Tinctura se foloseşte doar 2-3 zile, iar apă termală pînă ce se va curăţa toată zona epilată.
 5. Cînd se recomandă să facem electroepilarea? 
  Această procedura se recomandă să se facă în sezonul rece a anului, deoarece anume atunci transpiram mai puţin. Iar dacă v-aţi hotărît să o faceţi vara, atunci trebuie neapărat timp de o luna după procedura, să utilizaţi o cremă cu factor de protecţie solară. Şi, de asemenea, după posibilităţi să evitaţi vizitele la solar. 
 6. Cui îi este contraindicată electroepilarea? 

Electroepilare este interzisă în următoarele cazuri: 

 • sarcină; 
 • hipertensiune; 
 • probleme cardiace; 
 • diabetul zaharat; 
 • probleme oncologice; 
 • vene varicoase; 
 • boli purulente şi inflamatorii ale pielii. 

În astfel de cazuri se recomandă să încercaţi alte metode că fotoepilarea sau bioepilarea.

 

Servicii