fotoepilare

Fotoepilare

Părul bogat – este o mîndrie pentru toate doamnele care îl deţin. Dar cînd el nu aparţine podoabei capilare, pe deplin poate deveni cauza discomfortului.

Îndepărtarea părului nedorit în clinică noastră se realizează prin intermediul aparatajului modern, ce oferă un rezultat garantat şi o fineţe irepetabilă a pielii dumneavoastră.

În clinica Sancos această procedura se efectuează cu ajutorul aparatajului de ultima generaţie GP MED FLASH ÎI, care are multe priorităţi faţă de tradiţionalele sisteme de îndepărtare a părului. Acest aparat este computerizat ce ne permite selectarea unei intensităţi individuale în corelaţie cu tipul de piele şi tipul de par a fiecărui client. Aparatul include un sistem de răcire, ceea ce ne permite să utilizăm şi o intensitate mare (de la 10 la 45 J/cm2), şi asigura o procedura indoloră şi confortabilă. Tehnologia unică de combinare a acţiunii luminii şi căldurii, cea mai mare suprafaţă a impulsului (13cm2) faţă de celelalte aparate cunoscute, ne permit rapid şi efectiv să îndepărtăm părul chiar şi în cele mai delicate locuri ( durata procedurii 5-30 minute). 

Într-adevăr fotoepilare este cea mai efectivă şi inofensivă metodă de îndepărtare a părului nedorit?
Apariţia fotoepilarii a schimbat viziunea oamenilor despre metodele de îndepărtare a părului. Niciodată anterior nici o metodă din cele tradiţionale nu permitea atît de rapid, nedureros şi confortabil îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Prin intermediul fotoepilarii pe teaca şi rădăcina firului de par acţionează lumina intensă pulsatilă (IPL), care în contact cu melanina (pigmentul ce da culoare firelor de păr) se transformă în energie termică, care încălzeşte puternic şi distruge rădăcina firului de par. Prin intermediul acestei metode este posibilă îndepărtarea părului nedorit de pe orice parte a corpului, începînd cu buza superioară pînă la zonele intime. 

Ce recomandări există în perioada de pregătire şi după procedura de fotoepilare?
Pregătirea de procedura nu este dificilă. Dacă părul este lung, trebuie să-l radeți cu 2-3 zile pînă la procedura. Lungimea recomandată este 2-3 mm. Nu se recomandă expunerea la razele solare pe parcursul a 10 zile pînă şi după procedura. Firele de par după fotoepilare cad timp de 2 săptămîni. Frecvenţa procedurilor depinde de suprafaţa prelucrată, deoarece pe difedite porţiuni ale corpului firele de par au ciclu diferit de creştere. Pentru îndepărtarea totală a firelor de păr e nevoie de 4-10 proceduri cu intervalul 3-8 săptămîni. 

Poate fotoepilare acţiona negativ asupra organismului?
Tehnologia IPL este inofensivă pentru organismul uman, deoarece undele luminoase acţionează numai asupra foliculilor piloşi şi este absolut inofensivă pentru ţesuturile cutanate. Din contra în timpul fotoepilarii are loc întinerirea pielii, deci această procedura este efectivă şi utilă. Lumina intensă accelerează procesul de regenerare a pielii, stimulînd sinteză colagenului şi elastinei. Programa computerizată, sofisticată a aparatului GP MED FLASH II permite efectuarea fotoepilarii, fotoîntineririi și tratamentul petelor hiperpigmentate.

Contraindicaţii: 

  • patologii cutanate în faza de acutizare 
  • diabet zaharat decompensat 
  • forme grave a bolii varicoase 
  • maladii cardiovasculare în stadiul de decompensare 
  • predispoziţia pielii spre formarea cicatricilor cheloide 
  • maladii oncologice 
  • maladii infecţioase acute şi procese inflamatorii 
  • sarcina 
  • administrarea preparatelor cu efect fotosensibilizant. 

În clinica SANCOS aveţi posibilitatea să luaţi cunoştinţă mai detaliat cu această metodă de îndepărtare a părului, să obţineţi informaţia care va interesează, să oferiți întrebări specialistului şi să va înscrieţi la o consultaţie gratuită.

 

Servicii