перманентный макияж, machiaj semipermanent

Machiaj semipermanent

Tatuajul cosmetic a apărut din dorinţa fiecărei femei de a se simţi frumoasă, fără a mai trece prin zilnică rutină a machiajului. Machiaj semipermanent sau micropigmenterea se diferenţiază de tatuaj prin modul de lucru mai blând, calitatea deosebită a culorilor şi adâncimea mai mică a implantării lor. Utilizând tehnica de machiaj semipermanent nu veţi arată niciodată artificial şi strident. Scopul machiajului semipermanent realizat de către noi este acela de a sublinia şi a evidenţia frumuseţea fiecărei femei prin retuşuri cosmetice delicate şi mai ales care să o avantajeze.

Machiaj semipermanent este recomandat tuturor persoanelor care doresc corectarea formei naturale din motive variate (accidente, pensare greşită, cauze genetice) sau celor care doresc să renunţe la chinul machiajului zilnic.

Tehnica de micropigmentare este denumită machiaj semipermanent şi nu machiaj permanent deoarece pigmentul rămâne fixat în primele straturi ale pielii până la reînnoirea naturală a ei, până la 3 – 5 ani, la fel de bine în unele cazuri poate dura şi mai mult de 5 ani, în funcţie de viteza de regenerare a organismului fiecărei persoane în parte. Faţă de un machiaj permanent, un machiaj semipermanent poate fi: repigmentat pentru a reface şi intensifica vechiul tatuaj cosmetic; modificată formă; schimbată culoarea sau lăsat să se estompeze.

Procedura durează aprovimativ 2 ore şi începe întotdeauna cu o consultaţie referitoare la dorinţele şi aşteptările clientei în legătură cu rezultatul final. Se discută schimbările dorite, se pun câteva întrebări despre starea de sănătate, se oferă informaţii despre metoda de lucru, aparatură folosită, măsurile de igienă, orice alte neclarităţi. În funcţie de tonul pielii şi culoarea părului se stabileşte cea mai potrivită culoare a pigmenţilor. Nouă formă a sprâncenelor, a buzelor sau ochilor va ţine cont de simetria facială şi de celelalte repere specifice normelor esteticii. Se trece la trasarea formei cu creionul (şi pensare dacă este necesară în cazul sprâncenelor) până când se obţine formă dorită. În final se trece la tatuarea propriu-zisă dar nu înainte de a efectua un test de alergie pentru a fi sigură că pigmentul va fi bine tolerat.
Acul aparatului este steril şi de unică folosinţă. Specialistul utilează pigmenţi cosmetici medicali testaţi dermatologic, alergologic, antialergic şi antiseptic – 100% naturali, care aparţin brand-ului GOLDENEYE, nu conţin oxid de fier, aspect care contribuie la menţinerea unei nuanţe naturale, timp îndelungat şi dispune totodată de o gamă variată de culori . Anestezia se face la cerere deoarece am constatat că marea majoritate a clientelor suportă foarte uşor procedura şi nu simt nevoia aplicării unui anestezic. 

Zonele de interes şi aplicabilitate ale micropigmentarii realizate de către specialist în cadrul Clinicii ”SANCOS” sunt buzele, pleoapele, şi sprâncenele.

 

Servicii