подкожные наполнители, филлеры

Fillerele dermale

Fillerele dermale sau Substanţele injectabile de umplutură, numite în mod obişnuit injectabile cu colagen, grăsime sau alte substanţe, pot ajuta la umplerea acestor linii şi fante, redând în mod temporar netezimea, aspectul întinerit. Substanţele injectabile pot fi folosite singure sau împreună cu tratamente sau proceduri de reconturare a feţei.

Există mai multe tipuri de filleri însă noi utilizăm acidul hialuronic şi toxina botuinică.

  • Acidul hialuronic este în primul rând folosit pentru a îmbunătăţi aspectul pielii. Acesta poate ajuta la umplerea ridurilor faciale, ale cutelor şi ridurilor, a obrajilor scobiţi, a pielii devitalizate şi a unor anume tipuri de cicatrici. Ele pot de asemenea fi folosite pentru a oferi un aspect mai plin sau mai senzual buzelor. Uzual se injectează în zona profundă sau intermediară a dermului. Ţesuturile capătă un plus de volum, îmbunătăţind aspectul tenului sau reducând prezenţa ridurilor până la nivelul de corecţie dorit. Tratament riduri cu injecţii cu acid hialuronic poate fi eficient dacă ridurile nu sunt severe, ca de exemplu ridurile care se formează în jurul gurii sau pliurile din obraj şi nu există piele în exces. Capacitatea de lifting şi de creştere a volumului este dată de calitatea acidului hialuronic de a atrage o cantitate importantă de apă şi este consolidată prin procesul de stabilizare la care sunt supuse produsele injectabile. Spre deosebire de acidul hialuronic natural, cel din produsele de înfrumuseţare are durata de viaţă mult mai mare, până la 8 luni.
  • Toxina butolinică - este tratamentul de ales pentru ridurile de expresie (dinamice) din jumătatea superioară a feţei . Toxina botulinică se introduce în zona cu probleme prin injectare şi acţionează prin întreruperea conducerii impulsurilor nervoase către muşchi, producând paralizia controlată a acestora. Înainte de a începe să fie folosită în medicină estetică, toxina botulinica s-a utilizat mulţi ani în medicină de recuperare. Tratamentul ridurilor cu toxina botulinică are rezultate rapide (după aproximativ 5 zile), cu mari satisfacţii pentru pacient. Tratamentul periodic al ridurilor de expresie întârzie cu ani de zile apariţia ridurilor permanente.

 

Servicii