radiolifting

Radiolifting

În cosmetologia contemporană a început o noua etapă de dezvoltare datorită apariției liftingului în baza fregvenței undelor radio. În prezent, metoda de radiolifting care soluționează problema îmbătrînirii pielii, se găsește în pozițiile de top ale acestei ramuri. E necesar să menționăm că această metodologie deja depășește chirurgia plastică conform unui numeros set de indicatori. Dacă operațiile plastice au doar o acțiune mecanică de ”întindere” a pielii, atunci radiolifting acționează asupra structurii pielii în complexitate, asigurîndu-i astfel întinerirea. Esența acestei metode constă în pătrunderea undelor electromagnetice de frecvență radio în straturile adînci ale pielii și datorită energiei termice de care dispun, au proprietatea de a stimula eficient zonele responsabile de starea generală a pielii.

Este binecunoscut faptul că elasticitatea pielii este asigurată de fibrele de colagen, care odată cu trecerea timpului slăbesc și în rezultat pielea atîrnă. Pentru pielea tînără un component important îl constituie celulele speciale denumite fibroblaste, care stau la baza țesutului conjunctiv și îi asigură elasticitatea, iar cu trecerea timpului, numărul fibroblastelor se reduce considerabil. Atunci cînd acțiunea undelor electromagnetice de frecvență radio ajung pînă la stratul de colagen, acestea le transmit o parte din energia termică de care dispun, această acțiune, face ca fibrele să se reducă și asigură o fixare mai fermă a pielii pe mușchii mimicii. Mai mult deît atît, datorită acestei proceduri este stimulată formarea unor noi fibroblaste și fibre de colagen, iar în rezultatul acestor schimbări obținem o piele catifelată și netedă, fără tiparele vasculare și un diametru vizibil redus al porilor. Astfel, medoda de radiolifting asigură practic același efect ca și chirurgia plastică, dar excluzînd impactul mecanic de acțiune directă, traumatizantă asupra pielii. La încheierea unui curs de radiolifting, în organismul uman se urmărește un efect pozitiv de întinerire cu o durată de minim jumătate de an. În general, durata totală a rezultatului obșinut poate atinge 4 – 5 ani, dar aceste rezultate depind desigur că de caracteristicile individuale ale organismului fiecărui pacient și de vîrsta acestuia.

Radiolifting pe lîngă toate, mai este foarte eficient și în ceea ce priveste lupta cu pielea care atîrnă, celulita, cicatricile provocate de acnee, vergeturile și alte afcețiuni ale pielii, indiferent de localizarea acestora. Un alt avantaj la fel de important al acestei metode îl reprezintă faptul că este absolut lipsită de durere, nu necesită perioade de recuperare, permite aplicarea în orice perioadă a anului, obținerea rapidă a rezultatului scontat, fără efecte secundare și posibilitatea fuzionării cu alte metode și proceduri.

 

Servicii