увеличение губ, marirea buzelor

Marirea buzelor

Marirea buzelor cu acidul hialuronic. Cea mai frecvenţa metodă folosită pentru marirea temporară a buzelor este injectarea de acid hialuronic. Este suficientă crema anestezică aplicată pe buze timp de 30 de minute înainte de procedura. Persoanele mai sensibile pot beneficia de injectarea unui anestezic local dacă este nevoie. Anestezicul îşi păstrează efectul timp de aproximativ 2 ore. În general produsele moderne sînt amestecate cu anestezic astfel încît procedura este puţin dureroasă.

Procedura de marirea buzelor în sine de injectare de acid hialuronic durează în jur de 15 minute, şi constă în injectarea acidului hialuronic cu un ac foarte fin, în cantităţi mici în interiorul buzei superioare şi/sau inferioare. Injectarea poate fi realizată în marginea buzei, producând o accentuare a conturului buzei sau în profunzime în muşchiul buzelor accentuînd volumul şi proiecţia buzei.
Liniile ce pornesc dinspre buza superioară spre nas, „crestele lui Cupidon”, pot fi şi ele definite prin injectarea de acid hialuronic. Pentru a ajunge la un rezultat armonios, o combinaţie a acestor etape este adesea folosită. Acidul hialuronic da un volum natural buzelor şi netezeşte ridurile.
În funcţie de cantitatea injectată şi de localizare poate apărea edemarea (umflarea buzelor după procedura) pentru 24-72 de ore. De asemnea, frecvent, pot apărea mici hematoame sau echimoze - pete albastre - care de asemnea dispar în 48-72 ore. După dispariţia edemului se poate aprecia doar formă buzei şi determina dacă mai este nevoie sau nu de marirea buzelor repetată. În general la prima injectare nu se poate speră la o semnificativă marirea buzelor, recomandarea noastră fiind de a reinjecat în primele 6 luni încă o dată şi apoi anual. În funcţie de metabolismul fiecărei persoane şi particularităţile anatomice volumul buzelor se poate menţine între 6 şi 12 luni.

 

marirea buzelor

Servicii