Chirurgie faciala - lifting facial

подтяжка лица, лифтинг лица, lifting facial, chirurgie faciala

Lifting facial se adresează acelor pacienţi care simt că aspectul îmbătrînit al trăsăturilor faciale nu le reflectă spiritul tineresc şi starea actuală de energie. În general, chirurgie faciala este o procedura foarte solicitată. Procedura de lifting facial „rezolvă” chirurgical schimbările care s-au reflectat asupra tenului DVS în urma procesului de îmbătrînire. Nu exista o procedură unică, care să fie aplicabilă tuturor pacienților, detaliile tehnice ale procedurii fiind adaptate la nevoile specifice ale fiecarui pacient. Acestea presupun de cele mai multe ori întinderea țesuturilor profunde ale feței pentru a obține efectul de întinerire, respectîndu-se în același timp mobilitatea facială. Chirurgie faciala ajută la conturarea grasimii faciale existente, prin restabilirea unui contur și a unor forme mult întinerite. Pielea este rearanjată la final pentru a obține rezultatul dorit. Pielea nu este niciodată întinsă prea tare, încat sa fie în tensiune.

Procedurile de lifting facial, pot fi efectuate simultan cu alte proceduri, cum ar fi de exemplu lifting-ul de sprîncene sau temporal și blefaroplastia. În plus, medicul vă poate recomanda ca în cadrul aceleiași intervenții să se realizeze și Lipofilling-ul feței pentru a înlocui pierderile de volum ce s-au produs de-a lungul anilor, sau Lipoaspirația gîtului pentru a elimina grasimea în exces.

Candidaţii pentru lifting facial

Cei mai buni candidaţi la chirurgie faciala sînt acei pacienţi la care pielea feţei şi gîtului a început să se lase, dar care încă şi-a pãstrat din elasticitate şi structura bine conturatã. Majoritatea au vîrstă cuprinsã între 40-60 de ani, dar liftingul se poate face chiar şi la 70- 80 de ani. Liftingul vã poate face sã arãtati mai tînãr şi mai proaspãt şi vã poate redă încrederea în dvs. Înainte de a efectua operaţia gîndiţi-va bine la ce va aşteptaţi şi discutaţi cu chirurgul dvs.

Chirurgie faciala este o procedura individualizată. În prima consultaţie chirurgul va evalua faţă dvs., incluzînd pielea şi oasele şi va discuta cu dvs. scopul operaţiei. Chirurgul va va controla starea sănătăţii şi va lua notă de anumite afecţiuni ce pot afecta operaţia: hipertensiune arterială, probleme de coagulare a sîngelui, tendinţa de a formă cicatrici vicioase. Informaţi chirurgul dacă fumaţi sau luaţi medicamente, mai ales aspirina sau alte substanţe ce pot influenţă coagularea. Dacă va decideţi pentru liftingul facial, chirurgul va va explică tehnica şi anestezia folosită, unde va avea loc operaţia, riscurile şi costurile. Nu ezitaţi să întrebaţi chirurgul despre tot ce va frămîntă în legătură cu operaţia.

Şansele că să fiţi mulţumită de liftingul facial sînt excelente mai ales dacă realizaţi că rezultatul nu apare imediat. Veţi avea cicatrici postoperatorii, dar de obicei ele sînt ascunse în par sau în cutele naturale ale feţei şi urechilor, estompîndu-se în timp. A face un lifting facial nu opreşte timpul în loc. Faţă va continuă să îmbătrînească în timp şi este posibil să dori să repetaţi procedura o dată sau de două ori, probabil peste 10-12 ani.

Decizia de a face un astfel de lifting este una extrem de personală şi va trebui să evaluaţi dacă beneficiile reprezintă cu adevărat ceea ce v-aţi dorit şi dacă riscurile şi complicaţiile posibile sunt acceptabile.

Respectarea cu stricteţe a indicaţiilor doctorului dvs. este cheia reuşitei operaţiei. Este important că inciziile chirurgicale să nu fie supuse traumelor, frecării sau mişcării în timpul perioadei de recuperare.

Doctorul dvs. va va da toate indicaţiile necesare pentru perioada de recuperare.

Galeria foto pînă și după lifting facial

 

Servicii