COVID-19

Stimați pacienți ai CME Sancos!
În contextul situației epidimiologice actuale și instituirii codului roșu la nivel național, pentru evitarea răspândirii virusului COVID-19, ținem să vă informăm despre măsurile aprobate cu referire la activitatea clinicii.

❗️Începând cu 17 martie, curent, se anulează toate vizitele programate profilactice, atât la medicii de familie, cât și la restul specialităților.

❗️Este sistată temporar activitatea departamentelor Chirurgie plastică, Reabilitare, Dermatocosmetologie

❗️Vor prelua doar stările de URGENȚĂ ABSOLUTĂ personalul Centrului Medicilor de familie, cu programare prealabilă obligatorie la telefon 022 909 909 sau 022 909 908

❗️ Pentru situații de sănătate deosebite, vor consulta în regim restrâns, la indicația medicului de familie specialiștii de profil.

❗️Medicii de familie sunt disponibili și la telefon pentru a vă oferi consultații la distanță în caz de necesitate

❗️Accesul în cadrul clinicii va fi restricționat doar pentru pacienții programați, fără însoțitori (cu excepția minorilor) și cu respectarea distanței sociale de cel puțin 1 metru

❗️Obligatoriu veți fi supuși triajului prin măsurarea febrei și completarea fișei epidemiologice

❗️ Operatorii noștri vă vor telefona în timp util pentru anularea tuturor vizitelor programate anterior. Vă rugăm să dați dovadă de înțelegere și respect.

❗️Personalul medical este dotat cu echipament de protecție individual, iar cabinetele cu seturi de lucru în infecții respiratorii, toate spațiile sunt dotate cu dezinfectante, are loc dezinfecția la fiecare oră a suprafețelor.

❗️ Vă reamintim îndemnul de a sta acasă și a evita ieșirile decât în cazuri de strictă necesitate.

❗️Respectați regulile de igienă personală: spălați-vă pe mâini cât mai des și evitați locurile aglomerate.

 

Administrația CME Sancos