увеличение груди, увеличение молочных желез, marirea sanilor

Marirea sanilor cu implante - augumentarea glandei mamare

Marirea sanilor este intervenţia care vine în ajutorul tuturor femeilor nemulţumite de volumul şi formă sanilor, indiferent de vârstă. Mamoplastia de augumentație constă în marirea sanilor, prin introducerea unui implant, printr-o incizie mică, într-un buzunar creat în spatele fiecărei glande mamare.

Marirea sanilor este o intervenţie foarte importantă din punctual de vedere al ameliorării stării psihice a femeii. Sânul a fost dintotdeauna un simbol al feminităţii. Că o urmare a acestui fapt, femeile care au sâni mici simt că au o feminitate scăzută, mai ales femeile tinere cu sâni mici au un sentiment de inferioritate în special în relaţiile cu sexul opus.
Augmentarea mamară este una dintre cele mai frecvente intervenţii chirurgicale din ţară noastră, dar şi din lume. În ceea ce priveşte operaţiile estetice, se află pe locul întâi sau doi.

Cînd este indicat să apelaţi la intervenţia de marirea sanilor:
Femeile care recurg la ajutorul chirurgului plastician pentru augmentarea sânilor se împart în următoarele categorii:

  • Cele care din naştere au sânii mici, adică cele care nu au avut niciodată sâni de mărime normală;
  • Femeile cu sâni de mărime normală, care după naştere şi-au pierdut volumul, ceea ce a dus la aspectul de “sâni lăsaţi”;
  • Cele ale căror sâni sunt “lăsaţi” că urmare a pierderilor mari în greutate;
  • Femeile care au suferit o extirpare a glandei mamare sau a unei părţi din această ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.

Despre implantele de silicon
Implantele siliconice utilizate în prezent sunt dispozitive medicale de înaltă calitate, foarte bine tolerate de către organism. Ele sunt constituite dintr-un înveliş siliconic foarte rezistent cu o suprafaţă concepută să determine o reacţie minimă şi un conţinut format din gel siliconic cu o consistenţă apropiată de natural. Rezistenţa elastică este atât de mare încât suportă o întindere de până la 5 ori fără a se rupe.

Silicoanele nu au nici un risc cancerigen sau de altă natură care să influenţeze starea de sănătate a pacientelor.
Atunci când intervenţia este efectuată în mod corect, rezultatul este un sân cu aspect perfect normal şi nimeni nu îşi va da seama că este vorba despre un san care a suferit operaţie de augmentare. Îmbunătăţirea stării de spirit a pacientelor după intervenţie de marirea sanilor este evidentă şi acest lucru oferă o mare satisfacţie, atât lor, cât şi chirurgului plastician şi anturajului. Multe femei subliniază faptul că şi viaţă lor sentimentală s-a îmbunătăţit considerabil.

Nu ezitaţi să va înscrieţi pentru o consultaţie la medicul chirurg, o decizie care eventual, va poate schimba viaţă!

Galerie foto pînă şi după marirea sanilor

 

Servicii